Search

nyheder

Centex It & Netværksløsninger har skrevet en ny kontrakt med Ribe-Esbjerg HH, som gør Centex It & Netværksløsninger til ny hovedpartner i den nye håndboldsæson. Samtidig har en af Ribe-Esbjerg HH’s mangeårige store støtter, Frøs, forlænget deres aftale som hovedpartner. Det betyder, at der igen i den kommende sæson er fire hovedpartnere nemlig ud over Centex It & Netværksløsninger og Frøs også Det Faglige Hus samt DFA Forsikringsagentur.

 

I Ribe-Esbjerg HH er der naturligt stor glæde over aftalerne.

- Det er sponsorernes og samarbejdspartnernes fortjeneste, at vi som klub er der, hvor vi er i dag og kan se tilbage på en succesfyldt sæson med en fjerdeplads som resultat.

- Vi kan glæde os over, at der i den forløbne sæson er kommet omkring 80 nye sponsorer og samarbejdspartnere til, og vi forventer til næste sæson at gå et skridt op sportsligt, siger formanden for eliteudvalget, Sune Agerschou.

 

Direktør i Centex It & Netværksløsninger, Lars Thulin, er også glad for den nye aftale:

- Umiddelbart er det lækkert som sponsor at være med i en klub, man har sponsoreret over flere år og se klubben bevæge sig frem til en succes. Det har været meget spændende at følge klubben.

- Som det har udviklet sig med flere og flere tilskuere, er det rart at se, at ”pay per view” stiger kraftigt. Sponsormæssigt laver man jo en aftale med baggrund i, hvordan de performede sidste sæson.

Denne sæson har været længere, der er flere tilskuere og kampene er mere spændende. Det giver øget opmærksomhed.

 

Direktør Henning Dam, Frøs, ser et sammenfald mellem de værdier, Ribe-Esbjerg HH og Frøs står for.

- Jeg er ny direktør i Frøs og skal finde ud af, hvilket firma, det er, jeg er kommet til. I samtaler med vores filialdirektører i Ribe og Esbjerg har jeg drøftet, hvilke værdier, sponsoratet giver.

- Ribe-Esbjerg HH er lige som os lokalt forankret, og klubben får to byer, der tidligere har haft problemer omkring sammenlægning, til at spille sammen. REHH skaber stolthed og resultater, og de skaber forbilleder for unge ved hårdt arbejde. Desuden har REHH en ledelse, der udfører et kæmpe arbejde, og det er værdier, der matcher det, vi står for.