Search

udtalelser


Vi har outsourcet vedligeholdelsen af vores IT infrastruktur, samt brugersupport til Centex ApS, da vor fokus er på vor egen forretning, hvor IT er et hjælpeværktøj til at opnå vore egne mål. Samarbejdet har bestået siden 2005, og er igennem de sidste 6 år udvidet til at omfatte vort globale net af produktionssteder og salgsselskaber. VP Industries omfatter i dag 2 lokationer i Lem, Danmark, et salgskontor i Birmingham, England, en fabrik i Brasov, Rumænien samt en fabrik i Suzhou, Kina. Ved indgangen til 2011 er Centex’ support udvidet til at omfatte alle vore globale selskaber, da supporten af vort kinesiske selskab ligeledes overgik til Centex, hvor de tidligere havde fået support fra lokale virksomheder. Centex yder en høj 24-timers service, 365 dage om året. Dette uanset om det vedrører opsætning af adgang fra vore medarbejderes hjemme-pc’ere, som naturligt sker uden for normal arbejdstid, eller akut assistance i tilfælde af uregelmæssigheder i vort IT miljø. Disse uregelmæssigheder opdages næsten altid på forkant af Centex’ egne medarbejdere, da Centex Overvågning er installeret på de mest kritiske dele af vores IT udstyr i form af servere, routere mv.

 

Morten Simonsen
Controller

 

 Centex har siden 2003 oparbejdet et rigtig godt kunde-leverandørforhold til DanCopter A/S. Som vores IT-leverandør sørger Centex for vedligehold og udvikling af vort IT-system på hovedkontoret i Esbjerg såvel som på hjemmearbejdspladser og på vore baser i udlandet. Centex er en kompetent og fleksibel leverandør, der yder en god og professionel service, hurtig assistance og rykker ud øjeblikkeligt, hvis det er påkrævet, og problemet ikke kan løses via fjernsupport. Centex har den rette forståelse for at formidle deres budskaber og yde assistance på en måde, hvor alle kan være med og forstå det. Med Centex som IT-leverandør har vi hurtig adgang til kvalificerede ressourcer, der virkelig kan løfte opgaverne. Centex er med til at sikre, at vor oppe-tid 24/7 verden over er tæt på 100%.

 

Lars Skov
Adm. direktør

 

 

Q-Star Energy

Vi har brugt Centex som IT-leverandør siden 2001. Centex sørger for vedligeholdelse af vores eksisterende IT-System og udvidelser med bl.a. nye arbejdsstationer og hjemme-arbejdspladser. Vi har et godt samarbejde med Centex, der ofte løser problemerne hurtigt via fjernkontrol af vores servere og arbejdsstationer. Centex’ service på både vores kontor og hjemme hos vore medarbejdere, der er koblet på firmaets netværk, er hurtig og effektiv og jeg kan derfor varmt anbefale Centex.

 

Henrik Hansen
Direktør

 

 


Vi bruger Centex som ekstern leverandør i forbindelse med bo-behandlingen i vores konkursboer. Når vi får et nyt konkursbo, er det vigtigt, at der bliver taget hurtig aktion på sikring af elektroniske data for, at disse ikke skal gå tabt. Med Centex oplever vi, at de reagerer prompte, og har den tekniske og menneskelige forståelse, der skal til, for at vi kan være sikre på at vi får fat i de data, som er nødvendig for vores videre bo-behandling. Desuden benytter vi i mange tilfælde Centex hosting center til opbevaring af data, så vi kan tilgå de forskellige konkursboers systemer udefra uden at skulle opbevare disse data på vores eget system. Ligeledes har vi gode erfaringer med Centex, når vi eksempelvis har brug for at få genetableret slettet data.

 

Christina Lyngsøe Søsted
Advokat

 

 

JAS
JAS Forwarding is a global freight forwarding company with over 40 sites in EMEA zone. When we looked for a technology partner we needed a proactive, fast responding, patient company that could deal with people from different time zones and different degrees of English speaking ability. In Centex we found just that. In the past year Centex has helped build and support networks and telephone systems in Saudi Arabia, UK, Denmark, Spain, Luxembourg, Belgium and will be involved in our Russian operation very soon. We are delighted with the service and the price and look forward to working with them for many years to come. I am an extremely satisfied with their honesty and hard work ethic and would recommend them to anyone.

 

Dan Holland
IT-Manager, EMEA Region

 

 

vestjylland

Vi har en del hjemme-arbejdspladser hvor vore medarbejdere er koblet på firmanetværket. Centex vedligeholder vores servere, arbejdsstationer og netværk, siger Policechef Bjarne Olesen. Vi skiftede til Centex som generel IT-leverandør fordi vi har brug for hurtig og sikker service. Når vores hardware går i stykker, skal vi kunne stole på, at vi hurtigt kan få en udskiftning og evt. en midlertidig løsning indtil varen kan leveres.

 

Bjarne Olesen
Policechef

 

 

hansson
Centex har været vores IT-afdeling i flere år. Vi har udover almindelig vedligehold af servere og arbejdspladser på kontoret og hjemme ved medarbejdere også Centex med som konsulent, når vi skal investere i branchespecifikke løsninger, fortæller Helle Wormstrup som er en af 4 partnere der i 2003 var med til at stifte Hansson & Partners A/S. Vi bruger SuperOffice CRM i vores dagligdag som Centex ligeledes supporterer.

 

Helle Wormstrup
Partner

 

 

danequip
Vi har brugt Centex gennem mange år og sætter stor pris på at vi aldrig forgæves retter henvendelse. Centex overvåger vores systemer og sikrer at vi er på forkant med eventuelle problemer, så vi undgår nedetid. Vi får altid en hurtig og kompetent service når vi står med et akut problem der gerne skulle løses her og nu. Kan problemet ikke løses via fjernsupport stiller Centex hurtigt med en konsulent. Jeg kan varmt anbefale Centex som it-leverandør.

 

Knud Pedersen
Direktør

 

 

    vestbyg

Vi har siden 2009 benyttet os af Centex som vores eksterne IT-konsulentfirma. Vi oplever

et højt service niveau hver gang vi ringer, og Centex reagerer prompte med en mand onsite

såfremt det er nødvendigt.

Vi hoster ligeledes vores mail hos Centex, og vi har endnu ikke oplevet et nedbrud – jeg

kan varmt anbefale Centex som IT-leverandør.

Tommy Johansen 

Vestbyg A/S