Kundemappe

 

Overblik

En kundemappe giver først og fremmest et overblik over hvordan virksomhedens netværk er konstrueret, og hvem der har adgang til det. Vigtige oplysninger som f.eks. login til servere og brugernavn og kodeord til bl.a. DNS og DK-Hostmaster for virksomhedens domæne findes også i kundemappen.

Vedligehold af kundemappen

Kundemappen vedligeholdes løbende af Centex. Nye informationer indføres i mappen og der sendes med jævne mellemrum en opdatering via email til virksomheden.

Såfremt virksomheden selv har tilføjelser, sørger Centex også for at føje disse på, efterhånden som de modtages.

Opsætnings-vejledning

I kundemappen indgår en opsætningsvejledning som Centex benytter når der skal konfigureres nye pc’ere. Vejledningen tilpasses virksomhedens behov og ønsker. Dermed spares en masse kommunikation i forbindelse med nyindkøb og konfigurationerne bliver ensartede.

Hvis man ønsker det, defineres flere forskellige konfigurationer af pc’ere således at der ved bestilling oplyses om det drejer sig om f.eks. en “Sælger bærbar” eller en “Stationær til Produktionshal”. Disse konfigurationer er defineret, så Centex ved hvilke krav der er til de pågældende konfigurationer.