Clouding / Microsoft 365

Clouding / Microsoft 365

“Cloud”/Skyen er en måde at beskrive webbaserede computertjenester på. Datalagring, beregninger og software er placeret og administreres eksternt på servere. Eftersom denne infrastruktur er placeret online, kan du få adgang til den fra en stationær computer, en bærbar computer eller en mobiltelefon, uanset hvor du befinder dig.

Centex Cloud Services

Cloud services er en række ydelser som Centex driver på vegne af kunden, hvor ressourcerne opretholdes af Centex uden kunden overhovedet skal bekymre sig om at have hardware, software eller licenser til rådighed. Kunden får leveret en hosting service igennem "skyen".

Centex Cloud Services er bl.a. Hosted Remote Desktop, Hosted Antivirus, Hosted exchange eller vores eget Centex overvågning.

Hvorfor Centex gør det bedst

Centex tilbyder en fleksibel hosting platform som tilpasses efter den enkelte kunde og som kan skaleres efter behov. Centex' mandskab har stor erfaring med cloud services og kan derfor rådgive og levere den bedste løsning til jer.

Vores hostede løsninger er alle opbygget med sikkerhed og stabilitet som højeste prioritet, og systemerne overvåges døgnet rundt.

Microsoft Cloud Services / Microsoft 365

Microsoft Cloud Services / Microsoft 365 giver helt nye fleksible muligheder for at købe og anvende Microsoft produkter. I stedet for at købe licenser (on premise) og selv stå for drift og vedligeholdelse af klienter og servere har man nu med Cloud Services mulighed for at købe Microsoft produkter som en online hosting service (on demand), som man betaler for pr. bruger pr. måned. Dermed betaler man i princippet kun nøjagtig for det man forbruger og slipper oven i købet for selv at skulle drifte og vedligeholde servere.