Hardware

Hardware

Centex er ikke låst fast af bestemte produkttyper fra bestemte leverandører, men bruger primært den produktserie, kunden allerede benytter.

Når det drejer sig om eksempelvis firewalls og VPN-opkoblinger, foretrækkes produkter, der er gennemtestede af Centex. Dermed sikres det, at Centex har de bedste forudsætninger for hurtigt og korrekt at konfigurere produkterne, og kan stå inde for produktets funktionalitet og sikkerhed.

PC & tilbehør

Computeren er for mange et dagligt arbejdsredskab og et vigtigt værktøj. Vi leverer komplette PC løsninger med tilbehør. Vi ved også at det er vigtigt at du kan arbejde effektivt og derfor tilbyder vi key turn opsætning, så maskinen er klargjort og installeret så du bare skal tænde den og så er du klar til at arbejde.

Server

Serverløsninger leveres i alle størrelser. Centex tilbyder løsninger der er nøje udvalgt ud fra de reelle behov virksomheden har. Infrastrukturen planlægges ud fra kundens ønsker og forventninger til fremtidig vækst. Med en kombination af vores erfaring og dygtige konsulenter har vi mulighed for at rådgive dig til den bedste løsning.

Netværk

Der er mange muligheder inden for netværk og det er netværksudstyret der sætter begrænsningerne. Vi leverer komplette løsninger fra markedets største producenter og sidder klar til at rådgive dig for at kunne levere den løsning der passer til netop jeres behov.
 

Til server- og netværksløsninger har Centex en række tilkøbsprodukter, som f.eks. Remote Backup og MailScan. Læs mere om Centex’ løsninger under server og netværk.

Vi forholder os til jeres virksomheds behov og rådgiver jer til den bedste løsning. Det er ikke altid det dyreste og største der er det mest optimale for din virksomhed, hvilket både gælder pc, server og netværk. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at have et gennemgående indblik i jeres IT-udstyr for hele tiden at kunne rådgive jer bedst muligt.