Hosting

Hosting

IT er et arbejdsredskab, og ikke et mål i sig selv. For nogle kan det rigtige redskab være en hosted løsning i stedet for selv at eje en server.

Besparelsen ved skift til en hosted løsning kan bruges på effektivisering af virksomhedens arbejdsgange og brug af IT og potentielt give mulighed for at tage et endnu større skridt fremad. Det er vigtigt, at arbejde målrettet med at effektivisere arbejdsgange og benytte det rigtige software til de rigtige opgaver.

Oppetid & support

Vi har avancerede systemer til at overvåge driften af vores systemer som der bliver reageret på 24/7. Vores konsulenter kan hjælpe dig 360* rundt døgnet rundt.

Backup

Der tages dagligt backup af alle vores servere som opbevares sikkert som er med til at skabe trykhed hvis uheldet skulle være ude, herudover tilbyder vi også remote backup som yderligere backup løsning.

Fart og performance

Fart og performance er en prioritet hos de fleste. Derfor bliver vores hostingcenter løbende opgraderet og optimeret for hele tiden at kunne tilbyde performance og top fart.

Stærke priser

Uanset jeres størrelse og behov får i nogle stærke priser hos os. Vi er klar over at kvalitet og pris ofte går hånd i hånd og derfor er vores priser optimeret efter at kunne levere den bedste performance til laveste pris.

Hosted exchange

Med hosted exchange får du nem og hurtig adgang til mail og kalender uanset hvor du befinder dig. Det kan benyttes på både din computer, tablet og smartphone og herudover får du også adgang til vores webmail som gør det muligt at tilgå fra enhver enhed du befinder dig ved.

Virtuel server

Vi tilbyder hosting af virtuelle servere med både
Windows og Linux. Vi konfigurere dem alt efter jeres behov og krav så i ikke skal tænke på noget. Vi har erfaring indenfor mange områder og kan derfor rådgive jer så i opnår den bedste performance til prisen.

Virtuelt datacenter

For nogle kan det være det rigtige redskab at benytte hosted løsning fremfor selv at eje. Det er muligt at samle alle jeres servere og hoste hos os. Her har i fordelene i at vi drifter og supporterer systemerne 24/7 og de befinder sig i vores datacenter som lever op til iso 3402.

Hosted terminal server

Med en hosted terminal server får i adgang til et skrivebord som er tilgængeligt uanset hvor du befinder dig med bare en genvej.
Det er muligt at installere office pakken samt de programmer og arbejdsredskaber i benytter.

Web hosting

Vi tilbyder både linux og windows web hosting, så uanset om du benytter de mest brugte CMS systemer som Wordpress, Joomla, Umbraco eller et speciel designet system har vi den rigtige løsning til dig.