IP Telefoni

IP Telefoni

Vores IP telefoni løsning er baseret på Cisco telefoncentraler. I modsætning til mange andre der outsourcer deres telefonanlæg til nogle udbydere, mener vi at man skal have sin egen central i huset, det giver den billigste drift på sigt.
En IP telefoni løsning igennem Centex giver dig og din virksomhed fuld kontrol over størrelsen på jeres kommunikationssystem – du behøver ikke længere at forudse hvor din virksomhed er om 2-5 år.

 

Reduceret driftsomkostninger

Træt af dyre vedligeholdelses-kontrakter? Med en IP telefoni løsning fra Centex kan du mindske driftsomkostningerne på dit teleanlæg. Aktiviteter såsom flytning, tilføjelse af medarbejdere samt justeringer direkte på telefonens display, kan i mange tilfælde klares ”offsite” uden besøg af en tekniker. Løsningen er designet til at kunne konfigureres med fjernstyring – så landegrænser er ingen hindring.
Desuden giver en IP telefoni løsning fra Centex mulighed for anvendelse af firmaets telefonanlæg på forretningsrejser, eller hjemmefra vha. en softwaretelefon.

Planer om at udvide på ekstern lokation?

Med Centex IP telefoni er det muligt at have flere eksterne lokationer knyttet op på firmaets telefonisystem. På denne måde er det muligt at have fuld kontrol over telefoner, uanset geografisk placering.

Hvorfor ikke bare bruge mobil telefoner ?

Vi får forespørgsler om muligheden for at nedlægge telefoncentralen og så kun bruge mobiltelefoner – men det giver den ulempe at kunderne har en tendens til at blive fanget i telefonsvarer og at man ikke kan viderestille indkommende opkald på en simpel måde. Desuden er det vigtigt at lydkvaliteten er i top, når man præsenterer sig selv og firmaet igennem en telefonsamtale – det er den ikke over en mobil telefon.