IT Sikkerhed

IT Sikkerhed

IT sikkerhed er et vidt begreb. De fleste tænker på at forhindre folk udefra i at trænge ind på firmaets netværk. Men det er kun en del af sikkerheden. Det viser sig at der tit er en potentiel trussel fra medarbejderne. Det er vigtigt at få defineret hvilke filer brugerne har adgang til på serveren og hvilke protokoller de har adgang til ude på Internettet.

Der er samtlige muligheder og løsning og der findes også utroligt mange fabrikater og prisklasser. Derfor er det vigtigt at vælge den løsning der passer til firmaets sikkerhedsniveau.

Tofaktorgodkendelse

Det bliver mere og mere udbredt at benytte tofaktorgodkendelse grundet persondataloven og sikkerheden. Udover dit personlige login vil du modtage en unik sms med en kode du skal bruge for at logge på, hvilket sikrer dine virksomhedsdata.

Virksomhedsdata

Filstruktur og rettigheder er en vigtig del for at undgå vigtige oplysninger ender i de forkerte hænder. Vi har erfaring inden for både opsætning og vedligeholdelse af struktur og rettigheder for at holde styr på din virksomheds vigtige filer.

Virksomhedspolitik

Både store og små virksomheder skal forholde sig til IT-trusler og derfor er det vigtigt at der er klare rammer og politikker. Det kan f.eks. være password-politik, håndtering af mistænktsomme emails, håndtering af data og fysisk sikkerhed.

Netværkssikkerhed

Flere virksomheder bliver ramt af angreb grundet usikre netværk. Vi har stor erfaring indenfor netop dette område både hvad angår drift og hardwareløsninger, så vi kan sikre at dit netværk er sikret mod potentielle angreb.