Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams er en kommunikations- og samarbejdsplatform og efterfølgeren til Skype for business. Det findes både til PC/Mac, tablets og smartphones, hvilket gør det muligt at benytte uanset geografisk placering.

I Microsoft teams kan du invitere alle du arbejder med, til at chatte, holde møde, ringe og samarbejde – Uanset hvor du eller dine kollegaer befinder sig, så længe der er forbindelse til internettet.

Hold møder

Gå straks fra gruppechat til videokonference med et tryk på en knap. Teams på 10 eller 10.000 kan mødes ét sted, uanset hvor mange forskellige steder de er.

Kommuniker i grupper

I Microsoft Teams kan der oprettes grupper/teams hvori der bl.a. kan benyttes til kommunikation, fil-deling og opgavestyring, så der kan samarbejdes på tværs af virksomheden

Deling af filer

I Microsoft Teams kan der deles og arbejdes i filer samtidig ved brug af Office 365 programmerne, så flere medarbejdere kan kommunikere og arbejde sammen.

Virker på alle enheder

Microsoft Teams findes til både PC/Mac, tablets og smartphones. Det betyder at du kan være tilgængelig fra alle dine enheder.