Projektstyring

Projektstyring

I større projekter hvor mange deltagere fra forskellige virksomheder skal samarbejde er der som regel en projektleder.

Da IT er den mest centrale funktion i nærmest alle virksomheder, har IT-leverandøren ofte det bedste overblik og det bedste udgangspunkt som projektleder. Mange perifære systemer er baseret på IT, og Centex kan derfor ofte spotte faldgruber som en projektleder der ikke har udgangspunkt i IT-branchen ikke ser.

Kordinering

Skal du flytte lokation eller udvide til flere og større bygninger er der mange ting der skal koordineres. Vi går ind og styrer projektet, så vi ikke kun agerer som jeres it-leverandør men samtidig står for at lede projektet i mål og kordinere med bl.a. netværks udbydere, elektrikere, VVS-folk, alarminstallatører etc. så i ikke selv bekymre jer om dette.

Effektivitet

Har du ikke en der tager styringen af dit projekt og er ansvarlig for projektstyring, kan det ende med at blive forsinket fordi der ikke har været kordineret hvem der gør hvad og aftalt med de forskellige parter hvornår deres del skal udføres. Derfor aftaler vi i samarbejde med jer hvordan processen kommer til at fungere og vi sørger for at holde deadline og samarbejde med andre parter for at opnå den bedste løsning.

Løsningsorienteret

Vi er godt klar over at det ikke er alle opgaver vi direkte kan løse, f.eks. elektriker og vvs arbejde. Vi er hurtige til at danne os et overblik over det samlede arbejde. Da IT ofte er samlings punktet i din virksomhed, sørger vi for at løse det vi er bedst til og sammen med samarbejdspartnere få løst de andre opgaver så i får et fuldendt resultat uden bekymringer.

En samlet løsning

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og få hjælp til at danne et samlet overblik. Vi står til rådighed med vores erfaring og kompetencer, så i kan fokusere på jeres arbejde imens vi styrer projektet og leverer en komplet løsning.