Server og netværk

Server og netværk

Centex  leverer server- og netværksløsninger i alle størrelser. Vi tilbyder løsninger der er nøje udvalgt ud fra de reelle behov virksomheden har. Infrastrukturen planlægges ud fra kundens ønsker og forventninger til fremtidig vækst så både nuværende og fremtidige behov dækkes.

Til server- og netværksløsninger har Centex en række tilkøbsprodukter, som f.eks. overvågning af udstyr, Remote Backup og MailScan.

Overvågning

Med Centex overvågning sammensættes pakker til at passe netop jeres behov som fx. overvågning af forbindelse til servere, temperatur, cpu/ram belastning og harddisk forbrug for at forebygge driftforstyrrelser

Læs mere

MailScan / Spamfilter

Spam tager megen tid at håndtere hvis man ikke har et ordentligt filter. Med Centex MailScan får du mindst muligt at gøre med spam samt en brugervenlig måde at gennemgå mails der skulle ende i karantæne.


Læs mere

Sikkerhedscheck

Vi laver sikkerhedscheck som bl.a. indeholder gennemgang af virksomhedens antivirus software og tiltag mod spyware og spam. Der lægges en plan for opdatering af software på pc’ere og der rådgives omkring interne og eksterne trusler.

Læs mere

Remote backup

Remote backup giver mulighed for at tage backup til en ekstern lokation som opbevares i Centex’ serverrum, der bl.a. ligger sikkert bag ståldøre, tyverialarmer og overvåges døgnet rundt.


Læs mere