Trådløst netværk

Trådløst netværk

Teknologien indenfor trådløse forbindelser udvikles hele tiden i takt med resten af teknologien og derfor er der i dag et hav af forskellige muligheder og løsninger. Vi har en masse erfaring indenfor mange forskellige løsninger, og er klar til at rådgive jer til den løsning der passer bedst ind i jeres virksomhed.

Mobilitet er kodeordet

Vores trådløse netværksløsninger er optimalt til SMB-segmentet, som ønsker mobilitet på arbejdspladsen. Uanset om det gælder trådløs dækning på kontoret eller i produktionen. Med vores erfaring kan vi rådgive, opsætte og levere den løsning som passer bedst ind i jeres virksomhed.

Controller baseret løsning

Skal i bruge trådløs dækning i større områder eller skal flere plan være trådløs dækket? Så anbefaler vi en controller baseret løsning fra Cisco, ZyXEL mv. – dette tillader at man bevæger sig frit og ”roamer” mellem de forskellige access points, hvor controlleren sørger for at man er tilkoblet den nærmeste trådløse enhed. Ved at benytte sådan en løsning, er man garanteret bedst mulig hastighed uanset hvor mange befinder sig omkring controllerne.

Gæste netværk

Vi har stor succes med at levere trådløse netværk, som har et gæste-netværk funktion indbygget. Normalvis vil en gæst, som logger sig på firmaets netværk, få adgang til at udforske netværket og i værste fald kan kompromittere sikkerheden. Dertil kan gæsterne ligeledes have virusinficerede PC’ere, som kan sprede sig. Ved at benytte et gæste netværk, bliver alle gæsterne som kobler på gæste netværket adskilt fra firmaets netværk og derved er det ikke muligt at tilgå firmaets data eller netværk herfra.

Hotspot

Mange virksomheder indenfor hotel og restaurationsbranchen kan drage nytte af en Hotspot-løsning, hvor det er muligt at styre den trådløse adgang for kunderne. Det er muligt at prissætte brugen af netværket i et tidsbestemt interval, som muliggør at afregne brugen af hotspottet. Ligeledes er det også muligt at gøre netværket frit tilgængeligt, som en service til sine kunder – samtidig med man overholder anti-terrorlovgivningen omkring registrering og opbevaring af oplysninger om internettrafik.