Vedligeholdelse

Vedligeholdelse

IT-systemer skal vedligeholdes som så meget andet. Når man bruger en server, så bliver både hardware og software slidt. For at undgå unødige driftstop, så skal systemerne vedligeholdes.

Dit IT system behøver ikke være leveret af Centex for, at vi kan vedligeholde det. Centex holder sig løbende ajour med en lang række teknologier, for at kunne yde hurtig support i meget alsidige miljøer.

Hardware

Servere og pc’er skal løbende vedligeholdes for at unødvendige driftstop og sløv performance. Vi har avancerede programmer til at overvåge server forbrug og derved kan komme problemerne på forkant og opgradere eller udskifte hardware inden brugerne opdager det.

Opgradering af pc’er gør det også muligt at optimere performance uden at skulle købe helt nyt.

Software

Har du installeret alle sikkerhedsopdateringer til Windows eller kører du stadig en gammel version af java så er det altid en god idé at været på forkant med opdateringer, så du altid er sikret bedst muligt.

Vi hjælper med opdatering af servere, pc’er samt anden udstyr.

Kundemappe

En kundemappe giver først og fremmest et overblik over hvordan virksomhedens netværk er konstrueret, og hvem der har adgang til det. Vigtige oplysninger som f.eks. login til servere, dns, dk-hostmaster kan bl.a. findes i kundemappen.

Kundemappen vedligeholdes løbende af Centex og nye informationer indføres i mappen.

Læs mere om kundemappe her.

Katastrofeplan

Serverrummet brænder ned!

Har du styr på hvilken type servere der skal købes? Hvordan data genskabes hurtigst muligt eller hvad med emails indtil den nye server er sat op?

Har du styr på ovenstående samtidig med at du skal snakke med forsikringsselvskab, brandvæsen, politi og medarbejdere?

Læs mere om katastrofeplan her.