Spamfilter

 

Centex MailScan

En stor tidsrøver

Spam tager megen tid at håndtere hvis man ikke har et ordentligt spamfilter. Nogle filtre flytter blot spam til en specifik spam-folder, som man så skal holde øje med.
Med Centex MailScan får du et spamfilter, hvor du får mindst muligt at gøre med spam og hvor du selv kan håndtere de mails der markeres som karantæne.

Hvordan sættes det op?

Centex MailScan består af 2 separate servere på 2 forskellige internetforbindelser som scanner emails for virus og spam. Det er med andre ord ikke nødvendigt at investere i udstyr eller software for at få scannet emails.
Centex MailScan placeres i princippet mellem domænet hvor mails sendes til, og din virksomheds emailserver.

Mere og mere spam

Centex MailScan bliver opdateret døgnet rundt med de nyeste filtre. Dermed bliver scanningen så korrekt som mulig, og sikrer at relevante emails ikke bliver fejlagtigt frasorteret.

Fejlagtigt blokeret

Hvis Centex MailScan vurderer, at en mail kun måske er spam, kommer denne mail i karantæne, og der sendes samme dag en karantæne-email til den specifikke bruger, med en oversigt over karantæne-mails. Listen viser tid og dato samt afsender og emne. Med ét klik kan en blokeret email leveres. Det er også muligt at slette emails fra listen eller sætte afsendere på en godkendt-liste, så de fremover ikke går i spamfilteret.