Vi sponserer følgende:


Centex tilstræber at støtte aktivt op omkring håndbolden i Danmark. REHH er et af de lokalt- og regionalt velrenommeret håndboldhold, som Centex støtter. Centex søger aktivt at deltage i de sociale netværk og arrangementer i- og omkring klubben, samt at støtte holdet, når kampen blæses i gang.
Team Esbjerg

Centex støtter aktivt op omkring speedway. Esbjerg Motorsport er et velrenommeret speedway team, som Centex støtter. Centex søger aktivt at deltage i de sociale netværk og arrangementer i- og omkring klubben, samt at støtte holdet, når kampen blæses i gang.
Team Esbjerg

Centex tilstræber at støtte aktivt op omkring håndbolden i Danmark. Team Esbjerg er et af de lokalt- og regionalt velrenommeret håndboldhold, som Centex støtter gennem deres Topspiller sponsorat, Business sponsorat og lejlighedsvise kampsponsorater. Centex søger aktivt at deltage i de sociale netværk og arrangementer i- og omkring klubben, samt at støtte holdet, når kampen blæses i gang.
Team Esbjerg

Centex tilstræber at støtte aktivt op omkring håndbolden i Danmark. Skjern håndbold er et af de lokalt- og regionalt velrenommeret håndboldhold, som Centex støtter i kraft af deres Guld sponsorat og lejlighedsvise kampsponsorater. Udover at være synlige og støtte holdet under kampe, er Centex også at finde som en aktiv del af de sociale netværk i- og omkring klubben.
Skjern haandbold