Kundecases

Her kan du læse nogle af vores kundecases samt udtalelser fra kunder. Vi opererer i alle brancher, uanset størrelse og geografisk placering, og det har vi forsøgt at beskrive ved hjælp af udvalgte cases. Alle cases har en løsning der er skræddersyet til den individuelle virksomhed, hvor løsningen er lavet for at skabe værdi til virksomheden.

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om en særlig case, eller hvordan vi kan lave en værdiskabende løsning til din virksomhed. Vi forstår os på vigtigheden af et driftssikkert it system med minimal nedetid, uanset branche, og tager gerne et uforpligtende møde om netop dine it behov.

Se vores kundecases

Jesper Nielsen

Projektchef / Ejer

Vi oplever en særdeles god og effektiv support samt professionel rådgivning hos Centex. Vores oplevelse med skiftet af IT leverandør var meget positivt. Det foregik hurtigt og smertefrit, så vi kunne fokusere udelukkende på vores kerneforretning, uden at skulle bekymre os om IT.

Susanne Juul Nielsen

Regnskabschef

Kunden anvendte et forældet system til varepluk samt generel styring af lager, så som vareplacering. Systemet fungerede ikke længere optimalt, ligesom det var baseret på en løsning fra en leverandør der ikke længere supporterede det eksisterende, og derfor kunne den leverandør kun tilbyde Schela Plast at købe et nyt og dyrere system.

Lars Hansen

Eftermarkedschef

Som så mange andre bilforhandlere i Danmark, og resten af verden, er Louis Lund A/S hosted ved en ”central” leverandør, der også udbyder bil-systemerne der anvendes i dagligdagen. Trods hosting af it systemerne ved en anden udbyder, varetager vi den lokale it drift ved Louis Lund A/S. Det betyder at vi fungerer som it afdeling for Louis Lunds A/S fire afdelinger i Syddanmark, og supporterer med alt fra generel it-support til medarbejderne, indkøb af hardware, mobil opsætning, generel PC/printer support, trådløs, hjemmearbejdspladser og meget mere.

Trine Clausen

IT medarbejder

Esbjerg Havn (Port Esbjerg), har en webløsning med speciel udviklede moduler, der blandt andet betyder kommunikation med egne vejrstationer og 3. parts systemer der blandt andet fik leveret filer med data, der så blev vist på hjemmesiden. Det gav problemer med manglende vejrdata, uden vi kunne finde roden til problemet, grundet en kompleks opbygning af systemet.

Sonja Bonnichsen

Administrerende direktør

Rengørings Giganten stod foran en lancering af deres webportal, så private kunder kunne booke rengøring online. Processen hos den tidligere webleverandør var trukket ud, og kunden følte ikke at lanceringen ville blive inden for den forventede tidsramme. Vi blev kontaktet med henblik på at færdiggøre siden, og sikre lanceringen af portalen skete snarest muligt.

Steen Gildenpfennig

Administrerende direktør

Som stolt, traditionel dansk virksomhed med flere udenlandske underafdelinger, har Vestas aircoil behov for en pålidelig og effektiv leverandør af IT løsninger. Her er det blandt andet ønskeligt med en hands-on tilgang, alsidige evner samt nem at kommunikere med. Især har der været forhøjet fokus på Vestas aircoils produktionssite i Kina, grundet den kulturelle forskel og ikke mindst den store distance imellem Danmark og Kina.

Kim A. Junk

Økonomidirektør / CFO

I januar 2015 blev Centex totalleverandør på it til Granly Gruppen, herunder software, hardware og servicering af interne servere. Centex har dermed det totale ansvar for driften af Granly Gruppens it system – fra de fysiske computere til software i skyen.

 

Henrik Hansen

CEO, Olie & Gas

Allerede før Q-star blev til ALL NRG, leverede Centex en total itløsning for virksomheden, herunder administration af servere, styring af datastrømme og sikkerhed samt løbende it-support. Denne aftale har ALL NRG valgt at bibeholde efter overtagelsen.

Troels Jessen

Direktør

I forbindelse med at Troels Jessen, direktør ved FFV, valgte at lave en oprydning i deres it-løsning og dermed gik fra en blanding af intern og ekstern it til en totalløsning ved en ekstern virksomhed, blev Centex hentet ind som samarbejdspartner på projektet.

Susanne Hessellund

Direktør

Centex har været partner på Bel Air’s IT løsninger siden 2007. Samarbejdet opstod fordi direktør for Bel Air, Susanne Hessellund, har haft gode oplevelser med Centex i en virksomhed, hvor hun tidligere deltog.

Kent Sarac Hansen

Project Engineer

For allerede 10 år siden valgte SubC at outsource sit it-system, herunder vedligehold og drift af netværk, server og back-up til Centex. Dermed står Centex med det fulde overblik og ansvar for den daglige drift og sikkerhed hos SubC’s it-system.