Kundecases

Se vores kundecases

Steen Gildenpfennig

Administrerende direktør

Som stolt, traditionel dansk virksomhed med flere udenlandske underafdelinger, har Vestas aircoil behov for en pålidelig og effektiv leverandør af IT løsninger. Her er det blandt andet ønskeligt med en hands-on tilgang, alsidige evner samt nem at kommunikere med. Især har der været forhøjet fokus på Vestas aircoils produktionssite i Kina, grundet den kulturelle forskel og ikke mindst den store distance imellem Danmark og Kina.

Kim A. Junk

Økonomidirektør / CFO

I januar 2015 blev Centex totalleverandør på it til Granly Gruppen, herunder software, hardware og servicering af interne servere. Centex har dermed det totale ansvar for driften af Granly Gruppens it system – fra de fysiske computere til software i skyen.

 

Henrik Hansen

CEO, Olie & Gas

Allerede før Q-star blev til ALL NRG, leverede Centex en total itløsning for virksomheden, herunder administration af servere, styring af datastrømme og sikkerhed samt løbende it-support. Denne aftale har ALL NRG valgt at bibeholde efter overtagelsen.

Troels Jessen

Direktør

I forbindelse med at Troels Jessen, direktør ved FFV, valgte at lave en oprydning i deres it-løsning og dermed gik fra en blanding af intern og ekstern it til en totalløsning ved en ekstern virksomhed, blev Centex hentet ind som samarbejdspartner på projektet.

Susanne Hessellund

Direktør

Centex har været partner på Bel Air’s IT løsninger siden 2007. Samarbejdet opstod fordi direktør for Bel Air, Susanne Hessellund, har haft gode oplevelser med Centex i en virksomhed, hvor hun tidligere deltog.

Kent Sarac Hansen

Project Engineer

For allerede 10 år siden valgte SubC at outsource sit it-system, herunder vedligehold og drift af netværk, server og back-up til Centex. Dermed står Centex med det fulde overblik og ansvar for den daglige drift og sikkerhed hos SubC’s it-system.