Kundecases

Our references

Kim A. Junk

Økonomidirektør / CFO

”I vores søgen efter en ny it-leverandør blev Centex anbefalet af vores netværk – og vi er på ingen måder blevet skuffet. Efter en effektiv behovsafdækning fandt Centex frem til den rette løsning for Granly Gruppens fremtidige it.
Et af de største krav, vi stillede til vores fremtidig it-leverandør, var hurtig og effektiv respons. Ud over at leve op til netop dette krav oplever vi Centex som værende en positiv, løsningsorienteret og absolut kompetent it-virksomhed, som vi trygt kan overlade driften af vores it til.”

 

Henrik Hansen

CEO, Olie & Gas

”Man kan altid få fat i Centex, som løser opgaverne hurtigt og effektivt. Jeg har intet hørt om problematikker med deres service – tværtimod hører jeg kun roser fra medarbejdere, der har været i kontakt med Centex.”

Ud over den virtuelle support har Centex også stået for udvidelser med blandt andet nye arbejdsstationer og sikring af sikkerheden på hjemmearbejdspladser, så de kan koble op på firmaets netværk – hurtigt og effektivt.

”Hos Centex får vi en effektiv it-leverandør, der taler præcist og forståeligt til vores medarbejdere, og som udfører det arbejde, vi ønsker.
Vi oplever utrolig høj oppetid med et it-system. Centex sætter det op og får det til at spille hver eneste gang – vi er på ingen måde plaget af nedbrud, tværtimod.”

Steen Gildenpfennig

CEO

”Jeg stiftede allerede bekendtskab med Lars Thulin i studietiden og huskede ham kun for noget godt. Så da vi i Vestas Aircoil besluttede for at outsource vores IT for lidt mere end 10 år siden, fandt jeg det narturligt at Lars skulle have muligheden for at byde sig til – og den må man sige, at han greb. Vi har ikke fortrudt et eneste sekund med Centex som it leverandør.”

Som med alle kunderne i Centex bestræber vi os på at levere den bedst mulige service for kunden – hvadenten de er lokaliseret i Danmark eller Kina.

”Vores medarbejdere i Kina mærker ikke til at vores IT leverandør er placeret i Danmark. Centex har hurtig service og forståelse for at IT driften er vigtig for at drive en sund forretning. På baggrund af vores oplevelser, vil jeg klart anbefale Centex til andre.”

Peer Früstück

IT chef

”Min oplevelse af Centex er, at det er en virksomhed med kompetente, hurtige og servicemindede medarbejdere.”

”Min første tanke faldt på Centex. Selv om de ligger i Esbjerg og vi er baseret i København, mærker vi intet til afstanden – tværtimod. Vi oplever en langt bedre service end hos de fleste andre it virksomheder.”

Peer Früstück har det daglige it-ansvar for alle medarbejderne i Peter Justesen Company A/S, en virksomhed, der – som så mange andre – kræver en problemfri it-løsning med så lav nedetid som overhovedet muligt og god support med forståelse for varierende it-forståelse.

”Jeg kan ikke give nogen bedre anbefaling end at gengive den feedback, jeg får fra medarbejderne i Peter Justesen Company A/S: ’Hold da op! Centex’ ansatte er både dygtige og hjælpsomme.’”

”Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan kun sende vores bedste anbefalinger deres vej.”

Troels Jessen

Direktør

En løsning, der letter deres hverdag
Ønsket fra Troels Jessen var klart: Han ville have en løsning, som lettede hans hverdag. Derfor valgte han at lave en aftale med Centex, hvor de har overtaget alle elementer af FFV’s it.
Den 1. januar 2016 påbegyndte FFV og Centex, i et tæt samarbejde, en flytning af FFV’s interne it-løsning over i hænderne på Centex. I dag er Centex fast it-leverandør på hele FFV’s it-setup og yder support på alle henvendelser.

”Ved at flytte vores IT-løsning til Centex, mærkede vi en kostbesparelse samt en klar forbedring af support.”

”Da valget skulle falde på en it-leverandør, stod det os klart, at Centex var den rette virksomhed til opgaven. Det vigtigste for os var at finde en virksomhed, som vi følte kunne løfte opgaven i den daglige drift og samtidig yde hurtig og effektiv support. Jeg ser Centex som en troværdig virksomhed, der har hurtig responstid, og som løser problemer hurtigt og effektivt. Vi får den løsning, vi skal bruge, til en konkurrencedygtig pris.”

Susanne Hessellund

Direktør

”Når vi har akutte IT problemer kan vi regne med at Centex prioriterer dem og yder hurtig assistance. Når der opstår strømsvigt i anden facilitet end vores hjemmebase, har vi oplevet, at vi fik besked fra Lars i Centex, før vi selv opdagede fejlen.”

Centex står i dag for IT support på alle deres IT systemer, både hardware og software. Da Bel Air, ligesom langt de fleste virksomheder i dag, er afhængige af velfungerende IT, har de valgt Centex bl.a. på vores 24/7 service.

”Her fra Bel Air kan vi give Centex vores allerbedste anbefalinger – også til andre virksomheder, der har behov for ekstern IT support.”

Lars Wigant

Director & Partner

”Når vi er i kontakt med Centex, oplever vi dem som værende serviceminded. Ved problemer er de hurtige på aftrækkeren og sørger for at vi mærker mindst muligt til deres problemløsning.”

En full-service løsning, som giver os det totale overblik over og ansvar for systemet, gør det lettere for os at fejlfinde hvis der skulle opstå et problem. Dermed vil løsningen på problemet oftest være lige om hjørnet.

”Hos SubC har vi sat vores lid til Centex ved at give dem fuld kontrol over vores it-system. Den tillid lever de i den grad op til, og jeg sender hermed en varm anbefaling. Når vi er i kontakt med Centex oplever vi dem som værende effektive, serviceminded og professionelle. De giver ikke op før de har fundet en løsning på vores problem.”