Centex ApS Logo +

Troels Jessen

Direktør

I forbindelse med at Troels Jessen, direktør ved FFV, valgte at lave en oprydning i deres it-løsning og dermed gik fra en blanding af intern og ekstern it til en totalløsning ved en ekstern virksomhed, blev Centex hentet ind som samarbejdspartner på projektet.

En løsning, der letter deres hverdag
Ønsket fra Troels Jessen var klart: Han ville have en løsning, som lettede hans hverdag. Derfor valgte han at lave en aftale med Centex, hvor de har overtaget alle elementer af FFV’s it.
Den 1. januar 2016 påbegyndte FFV og Centex, i et tæt samarbejde, en flytning af FFV’s interne it-løsning over i hænderne på Centex. I dag er Centex fast it-leverandør på hele FFV’s it-setup og yder support på alle henvendelser.

”Ved at flytte vores IT-løsning til Centex, mærkede vi en kostbesparelse samt en klar forbedring af support.”

”Da valget skulle falde på en it-leverandør, stod det os klart, at Centex var den rette virksomhed til opgaven. Det vigtigste for os var at finde en virksomhed, som vi følte kunne løfte opgaven i den daglige drift og samtidig yde hurtig og effektiv support. Jeg ser Centex som en troværdig virksomhed, der har hurtig responstid, og som løser problemer hurtigt og effektivt. Vi får den løsning, vi skal bruge, til en konkurrencedygtig pris.”

Andre kundecases