Centex ApS Logo +

Steen Gildenpfennig

CEO

For mere end 10 år siden valgte Vestas Aircoil at outsource sit it til Centex. Vestas Aircoil har valgt at tage i mod Centex’ world-wide tilbud, hvorfor vi har ansvar for Vestas Aircoil’s it i både Danmark, Rumænien, UK og Kina.

”Jeg stiftede allerede bekendtskab med Lars Thulin i studietiden og huskede ham kun for noget godt. Så da vi i Vestas Aircoil besluttede for at outsource vores IT for lidt mere end 10 år siden, fandt jeg det narturligt at Lars skulle have muligheden for at byde sig til – og den må man sige, at han greb. Vi har ikke fortrudt et eneste sekund med Centex som it leverandør.”

Som med alle kunderne i Centex bestræber vi os på at levere den bedst mulige service for kunden – hvadenten de er lokaliseret i Danmark eller Kina.

”Vores medarbejdere i Kina mærker ikke til at vores IT leverandør er placeret i Danmark. Centex har hurtig service og forståelse for at IT driften er vigtig for at drive en sund forretning. På baggrund af vores oplevelser, vil jeg klart anbefale Centex til andre.”

Andre kundecases